Download de gratis Reclamefolder App
Week 5, 28 jan.

Mijn boodschappenlijst

0

Deel Reclamefolder.nl met je vrienden:
19339
Facebook like

Aktiesport

Er is op dit moment geen actieve folder.

Het assortiment van Aktiesport bestaat uit de nieuwste collecties van de grootste A-sport merken. Aktiesport biedt zowel schoenen, kleding en accessoires aan, waarvan een gedeelte i.s.m. de merken exclusief voor Aktiesport ontwikkeld wordt. In de Aktiesport folder staat een overzicht met welke artikelen er op dit moment in de uitverkoop zijn. Tevens wordt hierin aangegeven welke artikelen er bij het nieuwe assortiment horen. Zo kun je van tevoren al even een kijkje nemen in de winkel en kom je niet voor verassingen te staan.
Kenmerkend aan Aktiesport is het prijsniveau. Standaard ligt de gemiddelde prijs zo'n 10% lager dan bij aanbieders van vergelijkbare artikelen. Deze prijzen zijn te bekijken in onze Aktiesport folder. Er staat altijd duidelijk aangegeven welke producten er op dit moment in prijs zijn verlaagd. Soms tijdelijk en soms definitief. In de folder van Aktiesport vindt u het gehele assortiment. Alle topmerken voor een goede prijs. Voor alle sporten bent u bij Aktiesport aan het juiste adres. Maar neem, voordat u gaat, een kijkje in onze folder van Aktiesport. Nergens staan alle artikelen zo duidelijk weergegeven als op Reclamefolder.nl.
Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Aktiesport folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Aktiesport folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Aktiesport folder.

Bekijk de openingstijden van Aktiesport

Aktiesport in jouw buurt

Alle winkels (174)