Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer
Daka Sport

Daka Sport
Daka Sport
Is geen favorietFavoriet

Er is op dit moment geen actieve folder.

DAKA Sport is de specialist op het gebied van vele sporten waar onder wintersport, tennis, voetbal, running, fitness en nog veel meer! Met 14 filialen biedt DAKA Sport een ruim assortiment sportkleding en sport hardwaren voor dames, heren en kinderen. Voor iedereen wat wils bij DAKA Sport met het gevarieerde assortiment met A-merken.

Voor al je sportbenodigdheden kan je bij DAKA Sport terecht. Het klantvriendelijke personeel, met ruime vakkennis, zorgt ervoor dat de klanten deskundig worden geholpen. Bij DAKA Sport krijg je het juiste advies op maat.

Bekijk de actuele aanbiedingen in de DAKA Sport folder. Op Reclamefolder.nl heb je de mogelijkheid om de DAKA Sport folder(s) rustig door te lezen. Wil jij als eerste de DAKA folder bekijken? Meld je dan nu aan en ontvang een bericht zodra er een nieuwe folder beschikbaar is. Zo mis je nooit meer een actie uit de DAKA Sport folder.

Naast de reguliere winkels heeft DAKA Sport ook een outlet winkel. Op zoek naar extra voordelige sport- en wintersportartikelen? Dan kun je naar de outlet gaan, de outlet is in Rotterdam gevestigd. Je krijgt er tot wel 70% korting en je kunt rekenen op uitstekende service net zoals in de andere filialen. Voor alle sale aanbiedingen kun je natuurlijk ook in de DAKA Sport folder kijken.

Over DAKA Sport

DAKA Sport is de specialist op het gebied van vele verschillende sporten. Als het op wintersport, tennis, fitness, voetbal, hardlopen en meer aankomt, is er geen betere winkel om jouw spullen te halen. Met het ruime assortiment voor mannen, vrouwen en kinderen is er dankzij de gevarieerde A-merken voor iedereen wat wils. Loop dus vooral 1 van de 14 filialen van deze sportwinkel binnen!

Wil je weten welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle DAKA Sport locaties.

DAKA Sport folder

Elke 2 weken verschijnt de nieuwste DAKA Sport folder online. Daarin vind je het uitgebreide assortiment van alle sportartikelen die in de reclame zijn. Zo zijn de afgeprijsde sportschoenen erg hot, maar kun je er ook terecht voor halters, shirts, sokken, sportbroeken en accessoires die exclusief voor jouw sport zijn. Denk hierbij aan rackets, hockeysticks, zwemkleding, snowboards en nog veel meer.

Bekijk in alle rust de DAKA Sport folder voor alle actuele aanbiedingen. Zo weet je precies op welke producten je geld bespaart en je voor prikkie in de beste kleding lekker aan de slag!

DAKA Sport aanbiedingen

Doordat deze sportwinkel niks liever wil dan jou zo goedkoop mogelijk in beweging te brengen, vind je bij DAKA Sport aanbiedingen die flink wat geld besparen. Zo kosten schoenen een stuk minder, maar geldt dit ook voor andere sportkleding en zelfs voor de wat luxere accessoires. Door online of in de winkel te kijken naar alle recente acties betaalt je niet teveel en kun je in no time beginnen aan jouw favoriete sport!

Wil je alle DAKA Sport aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder beschikbaar is. Zo weet je niet alleen wat afgeprijsd is, maar ben je ook als eerste bij een grote sale of outlet.

DAKA Sport sales en outlets

Naast de normale winkels heeft DAKA Sport een outlet store in Rotterdam. Daar kun je heen als er sale is en je extra hoge kortingen pakt op sport- en wintersportartikelen. Je krijgt er tot wel 70% korting en net als in de andere filialen krijg je er uitstekende service. Zo weet je zeker dat alles wat je in de sale koopt een succes is!

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Van den Assem, Wildkamp, Amazon en VoordeelVanger.nl voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.

Beleid