Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer
Hardware Outlet

Hardware Outlet
Hardware Outlet
Is geen favorietFavoriet

Er is op dit moment geen actieve folder.

Hardware Outlet is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid naar een computerbedrijf met 3 winkels en een webshop. 2009, 2010 en 2011 zijn wij verkozen tot “Beste Computerwinkel” door Branche vereniging Ict waarborg. Wij hebben bijna alles op voorraad en een eigen technische dienst. De winkels hebben een gemiddeld oppervlakte van 200 m2. Bij ons kunt u de notebooks, tablets en pc’s werkend zien en uitproberen.
Hardware Outlet is door ACER verkozen als Officieel ACER EXPERIENCE CENTER en ACER POINT.
Naast Acer vindt u bij ons diverse andere merken. Onze technische dienst repareert alle merken PC’s, maar ook notebooks, iPhones, etc. Onze kracht zit hem mede in onze eerlijke en goede adviezen.
U wordt bij ons niet geholpen door verkopers maar door technische mensen die in oplossingen denken. Bezoek anders ook eens onze website www.hardwareoutlet.nl om te zien hoe positief onze klanten over ons schrijven. Wij zien u graag in één van onze winkels of op onze webshop.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Bamigo, AltijdGoedSlapen, Formido en Ranzijn tuin & dier voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.

Beleid