Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer
Intersport

Intersport
Intersport
Is geen favorietFavoriet

Er is op dit moment geen actieve folder.

Intersport is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 80 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, is er altijd wel een Intersport bij jou in de buurt. De Intersport winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. Onze filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. In alle winkels is personeel aanwezig dat kennis heeft van verschillende sporten en hiermee altijd advies op maakt kan geven. In de Intersport folder vindt je de laatste en scherpste aanbiedingen van Intersport. Door de vele winkels verspreid over heel het land is het product waar jij naar op zoek bent altijd in de juiste maat te verkrijgen. Mocht deze niet op voorraad zijn bij de Intersport bij jou in de buurt is deze altijd binnen een paar dagen geleverd. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Intersport folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Intersport folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Intersport folder.

Intersport heeft ook outlet aanbiedingen. De outlet aanbiedingen kun je online kopen of je kan naar een outlet store gaan. Je krijgt van 40 tot 80% korting op producten van topmerken zoals Nike, Adidas en Reebok! Benieuwd naar de sale aanbiedingen? Bekijk dan de folder en sla je slag!

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Jase & Joy, Top1Toys, Ben.nl en Kroon Kozijn voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.