Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer
Jan Groen Budget

Jan Groen Budget
Jan Groen Budget
Is geen favorietFavoriet

Er is op dit moment geen actieve folder.

Bent u op zoek naar betaalbare tegels en wilt u direct aan de slag? Dan bent u bij Jan Groen Budget aan het juiste adres. Zoveel keus, zoveel kwaliteit, zoveel op voorraad... en dat voor zeer scherpe prijzen! Een groots assortiment wand- en vloertegels in alle soorten en maten en alles wat u nodig heeft om de tegels te verwerken.

Prijzen
Op zoek naar betaalbare tegels? Bij Jan Groen Budget vindt u tegels vanaf €10,- per m2, incl. btw.

Meenemen of bestellen

Wilt u direct aan de slag? 90% is direct uit voorraad leverbaar. Heeft u méér nodig? Wij bestellen graag uw tegels rechtstreeks bij de fabriek.

Verzagen van tegels tot plinten en stroken
Wij kunnen uit bijna alle vloertegels plinten en stroken zagen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u informeren in de winkel.

Daarom Jan Groen

· Scherpe prijzen
· Groots assortiment
· Uit voorraad leverbaar
· 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek

Wij helpen u graag
Bezoek onze winkels en ervaar het grootse assortiment. Onze adviseurs laten u graag de tegels zien, voelen en vergelijken. Daarnaast geven zij u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing.

Openingstijden
Jan Groen is 6 dagen per week geopend van 9:30 tot 17:30 uur. Op donderdag (in Bleiswijk ook op vrijdag) koopavond. Bij Jan Groen kunt u gratis parkeren!

Tot ziens in de winkel!

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Inventum, Pronto Wonen, Boni en Koffievoordeel voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.

Beleid