Folders van 200+ winkels
Meer dan 25.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 25.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer
Roobol

Roobol
Roobol
Is geen favorietFavoriet

Er is op dit moment geen actieve folder.

Over Roobol

Roobol bestaat al 73 jaar! Daar zijn we ontzettend trots op. Niet alleen omdat het bedrijf van generatie op generatie succesvol verder gaat, maar vooral omdat we na al die jaren nog steeds heel erg van nu zijn! Het bedrijf telt maar liefst 38 moderne winkels, een succesvolle webshop, een ongekend breed assortiment en heel betrokken en deskundige medewerkers.

Vanaf de eerste dag dat Roobol haar deuren opende in 1946, valt of staat ons succes met het gevoel wat je bij Roobol ervaart. Samen maken we er iets moois van! Dat is waar we toen al én nu nog voor staan. Er samen iets moois van maken is een voordeel voor jou als klant en een geweldige uitdaging voor ons als bedrijf.

Dat het niet zomaar vanzelf gaat, weten we bij Roobol als geen ander. En juist dat is het voordeel van de jarenlange ervaring die we hebben. Enthousiasme en aandacht in onze winkels alleen is niet voldoende. Juist de service bij je thuis moet kloppen. Daarom komen we bijvoorbeeld graag maatnemen en stofferen. En als dat beter uitkomt, geven we gewoon gratis advies aan huis.

Natuurlijk hebben we in al die jaren ook geleerd dat we goede producten moeten verkopen. Daarom vind je bij Roobol een breed assortiment van de beste kwaliteit. De beste vloeren, gordijnen en zonwering gecombineerd met de beste service zorgen voor het beste resultaat.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van KPN, Max Havelaar, Jan Groen Budget en Lucovitaal voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.