Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Bier acties

Bier in de aanbieding

Is het tijd voor een feestje of wil je na een drukke dag genieten van een ijskoud biertje? Op deze pagina vind je verschillende bieren in de aanbieding. Of je nu op zoek bent naar een Heineken aanbieding bij de Albert Heijn, zin hebt in pils, of een nieuw speciaal biertje wil ontdekken: hier staan alle actuele aanbiedingen!

Bier aanbiedingen in de folders

Iedere week verzamelen wij op deze pagina alle bier aanbiedingen van supermarkten zoals Albert Heijn, Aldi enPLUS en slijterijen zoals Gall & Gall en DirckIII. Zo kun je voordelig je voorraad aanvullen. Het hele jaar door vind je hier bier acties dus profiteer!

De biermerken in de aanbieding

Vaak heb je wel een voorkeur voor een bepaald biermerk. Op Reclamefolder.nl vind je daarom ook een overzichtspagina van de huidige aanbiedingen per merk. Klik op de merknaam en ga naar een pagina met alle acties: Amstel, Grolsch, Heineken, Hertog Jan en Jupiler. Is je favoriete merk niet in de aanbieding? Probeer eens een ander merk. Er is genoeg keuze en misschien word je positief verrast!

Bier kopen? Eerst Reclamefolder.nl checken!

Bekijk alle bier aanbiedingen op Reclamefolder.nl. De meeste kortingen op bier lopen tot en met zondag. Onder de aanbieding vind je duidelijk de geldigheid. Zo weet je of je er snel bij moet zijn! Profiteer nog net op tijd van die aantrekkelijke Hertog Jan aanbieding of Amstel actie.

Elke week nieuwe folders

Elke zondag komen er nieuwe folders op ons voordeelplatform. Wil je alvast voorbereiden op goede koopjes? Bekijk dan alle nieuwe aanbiedingen en zet ze op je lijstje. Je kunt in de Reclamefolder-app eenvoudig producten op je lijstje zetten en later weer bekijken. Zie je bijvoorbeeld een bepaald biermerk die in de aanbieding is? Bewaar de aanbieding en sla toe zodra de actie ingaat!

Soorten bier

Er zijn zoveel soorten bier te krijgen! Elk merk heeft zo zijn eigen receptuur en brouwproces. Je hebt blond bier, bockbier, fruitbier, pilsener, rosébier, abdijbier en tegenwoordig ook alcoholvrij bier. Daarnaast heb je seizoensbieren zoals lentebier, witbier en herfstbok. Heb je zo nog niet genoeg keuze? Er zijn ook nog tientallen unieke speciaalbieren te proeven. Wil je goedkoop alle soorten bier uitproberen? Blijf dan op de hoogte van alle bier aanbiedingen van deze week en bekijk regelmatig de acties op deze pagina.

Weetjes over bier

  • Bier is een van de oudste dranken uit de geschiedenis. Al 3900 voor Christus werd er bier gedronken. Waarschijnlijk hebben de Soemerische nomaden in Mesopotamië (het huidige Irak en Syrië) het ontdekt.
  • Bier wordt het meest in Ierland, Tsjechië en Duitsland gedronken.
  • Kater voorkomen? Drink genoeg water. Eet vooraf vooral vettig eten zoals pizza, vettig eten is namelijk goed omdat het de absorptie van alcohol vertraagt. En natuurlijk het meest voor de hand liggende advies: drink niet te snel en drink met mate.
  • De belangrijkste ingrediënten van bier zijn mout, hop, water en gist.
  • Bockbier is in de 17e eeuw ontstaan in het Duitse plaatsje Einbeck. Men dronk daar Einbecker bier, en in de loop van de tijd veranderde de naam naar Ein Bockbier.

Statiegeld betalen

Statiegeld zit niet bij de prijs van het bier inbegrepen. Je betaalt het statiegeld boven de aangegeven (actie)prijs. Lever je de flesjes of kratten weer in, dan krijg je het statiegeld weer terug. Op blikjes bier zit in Nederland geen statiegeld. Of je nu Heineken of Amstel bier koopt, het statiegeld is hetzelfde. Benieuwd hoeveel statiegeld je moet betalen? We zetten het op een rijtje:

  • Op een vol krat van 24 x 0,30l bier betaal je € 3,90 statiegeld.
  • Op een krat zonder flesjes zit € 1,50 statiegeld.
  • Op een fles van 0,30l bier zit € 0,10 statiegeld.