Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Winkels waar wasmachine vaak in de folder staat

Wasmachine aanbieding

Nieuwe wasmachine kopen? De beste wasmachine acties vind je op Reclamefolder.nl! Profiteer van mooie kortingen, extra garantie of bijvoorbeeld een gratis wasmiddelpakket. Op deze pagina vind je alle lopende wasmachine aanbiedingen van topmerken zoals Miele, AEG en Bosch.

Elke week nieuwe folders

Elke week komen er nieuwe folders vol met aantrekkelijke acties op Reclamefolder.nl. Uit deze folders halen we de beste wasmachine aanbiedingen. Of je nu een Miele wasmachine aanbieding of een Bosch wasmachine verhoger zoekt, je vindt het allemaal hier op deze verzamelpagina. Wij halen aanbiedingen uit elektronica folders zoals Expert, Media Markt en BCC. Maar ook andere folders zoals Makro of Lidl hebben soms goede acties. Bij elke folder staat duidelijk de geldigheid vermeldt, zo mis je nooit een aanbieding!

Wasmachine acties

Reclamefolder.nl is een goed startpunt om te zoeken naar een gunstige prijs voor een nieuwe wasmachine. Acties van bekende merken zoals Miele, AEG, Bosch, Samsung en Siemens zijn hier te vinden. Winkels zoals Blokker hebben soms cashbackacties. Cashbackacties zijn online wasmachine aanbiedingen, waarmee je na aankoop een deel van het aankoopbedrag terugkrijgt via de website van de leverancier.

Kleine wasjes of grote wasjes

Weet je al wat voor wasmachine je wilt? Je hebt keuze uit voorladers, was-droogcombinaties en bovenladers. Een voorlader kun je vaak op een droger plaatsen. Een bovenlader is doorgaans smaller en is een goede keuze als je minder plek in huis hebt. Ook is het goed om na te denken over de capaciteit van de wasmachine. Heb je een groot gezin of wil je ook gordijnen, kussens of dekbedden wassen? Dan is een wasmachine met een vulgewicht van 8kg of meer geschikt. Heb je een partner of ben je alleen, dan zou een wasmachine tot 7 kg al voldoende kunnen zijn. Wil je meer advies? Bekijk de BCC kiesadvies pagina en neem dan ook eens een kijkje in hun outlet, voor nog meer gunstige deals.

Zuinige wasmachine aanbieding

Wanneer je een wasmachine koopt, is het goed om te kijken of de machine energiezuinig is. Over het algemeen zijn zuinige machines wat duurder, maar het voordeel is dat het wel minder energie verbruikt per wasbeurt. Verder is het natuurlijk goed voor het milieu. Je kunt aan het aantal plussen achter de A zien hoeveel zuiniger een wasmachine is dan de standaard energieklasse A. Staat er bijvoorbeeld A+ dan is de wasmachine 10% zuiniger dan de standaard. Per plus is het 10% zuiniger, dus een A+++ is 30% zuiniger.

Wasmachine service

Bij sommige aanbieders kun je profiteren van een wasmachine service. Zo kun je bij Media Markt je 14 dagen bedenken en heb je de mogelijkheid om de wasmachine gratis te retourneren. Bij BCC is er zelfs een service dat je oude wasmachine mee wordt genomen door de bezorgers. Dat is lekker makkelijk!

Andere huishoudelijke apparaten in de aanbieding

Heb je nog meer huisraad nodig? Voordat je iets koopt is het verstandig om eerst even Reclamefolder.nl te checken. Zo hebben wij overzichten wasdroger aanbiedingen, koelkast acties en voordelige stofzuigers. Klik hier voor alle lopende elektronica-folders. Voordelig wasmiddel kopen? Bekijk dan de actuele wasmiddel acties. Bijna elke week is wel ergens wasmiddel in de aanbieding!