Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Vanaf maandag kun je bij Albert Heijn terecht voor een speciaal ouderenuurtje. Ook in enkele Jumbo-vestigingen wordt al een speciaal uurtje voor ouderen gehouden. Supermarkten volgen hierin het voorbeeld van onze zuiderburen.

Ouderen behoren namelijk tot de kwetsbare groep in deze corona-tijd. Zij worden opgeroepen zoveel mogelijk binnen te blijven en contact met anderen te mijden. Om te zorgen dat mensen van boven de 70 jaar toch hun dagelijkse boodschappen kunnen doen, komt Albert Heijn met een speciaal 'ouderenuurtje'. Een uur voor openingstijd, tussen 7.00 en 8.00 uur 's ochtends zijn zij van harte welkom.

Lidl introduceert een aparte kassa voor ouderen. Van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur kunnen zij hier terecht. In filialen waar hier geen ruimte voor is, komt er een voorrangskassa gedurende de gehele dag.

Bekijk hier de bonusaanbiedingen van Albert Heijn en hier vind je de aanbiedingen van Lidl en Jumbo.

Supermarkten komen met ouderenuurtje

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Profile Car & Tyreservice, Gall & Gall, Easysit en H&M voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.