Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Met de Reclamefolder.nl app helpen wij jou dagelijks tientallen euro’s besparen. Heb je de app nog niet gedownload? Doe dit dan snel en begin direct met besparen. Bijna 2 miljoen andere gebruikers gingen je al voor.

Haal alles uit de Reclamefolder.nl app

Nooit meer een folder van je favoriete winkel missen? Stel 'm in als favoriet! Zodra er een nieuwe folder beschikbaar is, verschijnt deze automatisch in je favorieten tabblad. In één handig overzicht verzamel jij dus zelf alle folders van je favoriete winkelketens. Is dat even handig!

Nog zo'n handige functie van de Reclamefolder.nl app; het digitale boodschappenlijstje. Door middel van de zoekbalk vind je gemakkelijk en snel alle producten waarnaar je op zoek bent. Sla de aanbieding vervolgens op in je lijstje en sprint naar de winkel. Alle aanbiedingen staan per winkelketen uitgesplitst, dat maakt het tijdens het winkel extra makkelijk. Bekijk tijdens het winkelen je lijstje en mis nooit meer een goede deal!

Het is ook mogelijk je lijstje en losse aanbiedingen te delen via WhatsApp of e-mail. Handig voor een verjaardagsfeestje of om iemand op de hoogte stellen van een aanbieding.

Maak je boodschappenlijstje

Sommige winkels maken naast hun reguliere aanbiedingen ook gebruik van kortingsbonnen. Dit zijn acties die je alleen ontvangt bij de kassa tegen inlevering van een coupon. In onze app vind je alle beschikbare kortingsbonnen in één handig overzicht. Bekijk dus zeker eerst even de app voordat je afrekent aan de kassa.

In onze app kun je jouw postcode invullen zodat je ook lokale aanbiedingen te zien krijgt. Je postcode kun je super eenvoudig invoeren, ga naar instellingen en vul jouw locatie in. Zo krijg je ook regionale folders en aanbiedingen te zien!

Aanbiedingen bij jou in de buurt

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Arkopharma, Sligro, 123picknicktafel.nl en Natuurwinkel voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.