Folders van 200+ winkels
Meer dan 25.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 25.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Tips en deals - thuis aan de slag

Nu je waarschijnlijk tijd over hebt, kun je mooi wat klusjes die zijn blijven liggen oppakken. Van een muurtje verven tot eindelijk eens de zolder opknappen. Hierbij wat fijne tips en deals om in huis aan de slag te gaan!

Digitaal inspiratie opdoen

Een dagje gezellig woonwinkelen zit er voorlopig even niet in. Wat we wél kunnen is alvast inspiratie opdoen! Op Reclamefolder.nl vind je van veel woonwinkels en bouwmarkten de nieuwste inspiratie magazines voor dit voorjaar. Blader lekker digitaal door de folders en laat je inspireren. Heb je een product gevonden wat je leuk lijkt? Maak in onze app een lijstje ‘wishlist’ aan en zet hier alle producten op die je wil hebben. Zo kun je, wanneer het weer is toegestaan, meteen naar de winkel(s) om het te kopen.

Heb je de Reclamefolder.nl app nog niet? Download ‘m hier gratis!

Alle kleuren van de regenboog

Ben je wel toe aan wat kleur in je leven? Verf dan een muurtje in een zonnige kleur of ga voor een frisse nieuwe tint. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om meteen de juiste kleur te vinden. Gelukkig heeft Flexa daar iets op gevonden! Op hun website kun je voor € 1,99 per stuk een kleurtester bestellen. De kleurkeuze is reuze, zo is er altijd wel een kleurtje wat bij jouw ruimte past. Heb je jouw kleur gevonden? Bestel dan online via de bouwmarkt je spullen. Zo hoef je niet onnodig de deur uit.

Van 23 t/m 29 maart 2020 krijg je bij Praxis 30% korting op Flexa Strak op de Muur.

Alle kleuren van de regenboog

DIY-projecten

Ga je liever creatief aan de slag? Op internet vind allerlei DIY-projecten die je zelf kunt namaken. Op de website van Karwei vind je bijvoorbeeld veel leuke klusprojecten. Per stap wordt duidelijk uitgelegd wat je moet doen. Onderaan de pagina staat een lijstje met wat je nodig hebt. Deze producten kun je direct online bestellen. Wel zo makkelijk!

Benieuwd naar de aanbiedingen van Karwei? Bekijk hier alle folders.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Slager Automaterialen, Sligro, AO.nl en Nuva keukens voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.