Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

De 85ste Boekenweek is begonnen! Het thema van dit jaar is Rebellen en Dwarsdenkers. Ook Reclamefolder.nl heeft tijdens de Boekenweek van zaterdag 7 tot en met zondag 15 maart leuke acties. Wij zetten alle acties voor je op een rijtje.

De Boekenweek is het moment om een boek te kopen! Alleen deze week ontvang je namelijk het gratis Boekenweekgeschenk bij je aankoop. Deze actie geldt bij aanschaf van Nederlandstalige boeken of e-books van minimaal € 15,-.

Het Boekenweekgeschenk ‘Leon & Juliette’ is geschreven door auteur Annejet van der Zijl, bekend van haar bestseller ‘Sonny Boy’. ‘Leon en Juliette’ gaat over een waargebeurd negentiende-eeuwse liefdesgeschiedenis die alles trotseerde.

Spreekt het thema Rebellen en Dwarsdenkers je helemaal aan? Ook dit jaar is er weer een essay speciaal over dit thema gemaakt. Schrijver en columnist Özcan Akyol heeft ‘Generaal zonder Leger’ geschreven waarin hij zich afvraagt waar de echte rebellen en dwarsdenkers onder auteurs zijn gebleven. Het Boekenweekessay is voor € 3,75 te koop bij o.a. Bruna of Libris.

Heb je meer inspiratie nodig voor de Boekenweek? Bekijk dan hier de actiefolders.

Gratis boek

Wist je dat je op zondag 15 maart gratis kan reizen met NS als je het Boekenweekgeschenk meeneemt? Mooie actie toch?! Je kunt de hele dag gratis reizen dus zondag is de ideale dag om er even op uit te gaan. Bekijk hier alle uitjes folders en profiteer!

*Update: in verband met het coronavirus kun je zondag 15 maart niet gratis reizen met NS. Deze actie is uitgesteld, de nieuwe datum zal nog worden bekendgemaakt.

Tijdens de Boekenweek heeft Reclamefolder een leuke winactie. Wil je kans maken op een leuk boekenpakket? Ga dan naar onze Instagram of Facebook en geef antwoord op de vraag: wie is jouw favoriete rebel of dwarsdenker? De winactie loopt t/m donderdag 12 maart.

In het gevarieerde boekenpakket t.w.v. € 135,- zit:

- Roman 'Zon' - Lucinda Riley

- Het fotoboek ‘Op de Klapstoel portretten van 150 BN'ers’ - Harmen de Jong

- Het boek 'Formule 1 Grand Prix 1948 - 2020 Zandvoort' – Charles Sanders

- Het kookboek ‘Smulpapen’- Ronald Ockhuysen

- Het boek 'Jouw carrière, mijn carrière' – Jennifer Petriglieri

- Boekenweekessay ‘Generaal zonder Leger’ - Özcan Akyol

- Boekenweekgeschenk ‘Leon & Juliette’ - Annejet van der Zijl

Veel leesplezier!

Winactie

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van HealthCity, Raven, De Voordeelmarkt en Floorever voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.