Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Het is deze vrijdag weer Dierendag. De ultieme dag om je maatje eens flink te verwennen.

Robert Hüsken, journalist, 1 okt 2019

Of het nu je hamster, paard, hond of kat is. Alle dieren vinden het fijn om in het zonnetje gezet te worden. Deze week vliegen de aanbiedingen je om de oren. Wij zetten daarom de 5 leukste Dierendag-aanbiedingen voor jou op een rijtje.

1. De Kong

Ken je de Kong? Dat is een briljant speeltje voor honden. Met name iets grotere honden vinden dit vaak fantastisch. Het is een robuust hondenspeeltje waar je allerlei lekkers in kan stoppen. Aan de hond de taak om de snoepjes eruit te krijgen. Je kunt er echt alles in doen, maar check wel even of iets goed is voor een hond. Geef ‘m bijvoorbeeld nóóit chocolade. Het leukste is om de Kong te vullen en vervolgens even in de diepvries te doen. Je hond zal het een geweldige uitdaging vinden. Bekijk 'm hier.

2. Klimboom voor je kat

Vooral jonge katten vinden dit geweldig. Het ene moment liggen ze rustig te slapen en voor je het weet krijgen ze de gekke 5 minuten. Dan hangen ze in alles wat los en vast zit. Daarom kun je maar beter speeltjes in huis hebben, die daarvoor gemaakt zijn. Zoals deze krabpaal. Koop je er ook de Foxy Magic bal bij, dan kan je kat helemaal losgaan!

3. Verlichting voor je hond

Dierendag is op 4 oktober. De herfst is weer begonnen en het wordt weer steeds vroeger donker. Bedenk je eens hoe gevaarlijk het is als je in de auto zit en je ziet op het laatste moment een baasje in het donker de weg oversteken met zijn hond. Daarom is het goed om een lampje of een verlichte halsband te gebruiken als jullie samen op pad gaan in het donker.

4. Snackbox voor katten

Uiteindelijk houden alle dieren van wat lekkers. Je kunt ze alle speeltjes geven, maar een snoepje is toch echt het hoogtepunt. Deze snackbox van Vitakraft is tijdelijk erg afgeprijsd. Je krijgt 6 lekkere snacks voor je kat.

Hij is er ook voor je hond.

Of ander huisdier.

5. Bed voor je konijn of hamster

Voor slechts 2,99 euro koop je een schattig bed voor je konijn of hamster. Natuurlijk zal hij het even wennen vinden. Maar het bed is super handig. Hij heeft namelijk een winter- en een zomerkant. Zo kun je je knager het hele jaar door lekker laten chillen.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van WijnService.nl, Superwinkel.nl, Tuunte en Frisdrank Voordeel voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.