Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Het is vandaag dierendag. De mooiste dag van het jaar voor je maatje. Tijd om hem eens flink in het zonnetje te zetten. Maar wat is een leuk cadeau voor je huisdier op dierendag? Reclamefolder vraagt het aan dierenvriend Martin Gaus.

Robert Hüsken, Journalist, 4 okt 2019

,,Het beste cadeau voor je huisdier is om iets leuks te gaan doen”, zegt hondenkenner Martin Gaus. ,,Als je hem iets geeft, is het plezier na 10 minuten over. Dat is toch zonde? Als je hond gefokt is om te jagen, ga er dan mee apporteren. Lekker balletjes gooien. Of laat ‘m zwemmen, ga er mee rennen, doe zoekspelletjes en ga je verstoppen.”

Gaus (74) vindt het goed dat dierendag bestaat. ,,Het is net als moederdag of kerst. Prima dat het er is. Ik laat mijn hond iedere dag sowieso een uur uit. Gaan we lekker balletje gooien. Zodat hij zijn energie kwijt kan. Dan is je hond ook niet irritant of vervelend, want ze moeten nu eenmaal iedere dag even lekker eruit.”

En als je dan toch iets wil kopen? ,,Koop dan iets waar hij langdurig op kan kluiven. Een goed stuk bot bijvoorbeeld. Mensen vinden koekjes altijd leuk, maar dat is hap, slik, weg. Honden vinden dat ook wel leuk, maar dat is voor korte duur.”

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Jysk, DroomDomein, Matrasconcurrent en Ranzijn tuin & dier voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.