Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Belanden de papieren folders bij jou ook steeds vaker ongelezen bij het oud papier? Steeds meer gemeenten zien in dat het zonde is om zo veel folders te drukken. Ze stoppen met de verspreiding van ongeadresseerd drukwerk, tenzij er een ja-ja-sticker op je brievenbus zit.

Gepubliceerd op 14-01-2020

Sinds 1 januari dit jaar zijn vier gemeenten, Utrecht, Rotterdam, Haarlem en Tilburg, over op het nieuwe systeem van de ja-ja-sticker, zo meldt de Volkskrant. Eerder ging de gemeente Amsterdam al voor en daardoor werd er maar liefst de helft minder folders verspreid.

Bij het nieuwe systeem is het zo dat geen sticker op je brievenbus automatisch wordt gezien als nee/ja: nee geen papieren folders, ja wel huis-aan-huis. Dan hoef je je lokale nieuws in ieder geval niet te missen!

Gemeenten kunnen flink besparen op papier en inkt maar ook op brandstof om de folders te verspreiden. Jaarlijks krijgt een huishouden maar liefst 70 kilo aan ongevraagd drukwerk binnen, waarvan 34 kilo aan folders. Zonde als dat allemaal weer ongelezen bij het oud papier belandt! Tientallen gemeenten zijn momenteel bezig om het nieuwe systeem in te voeren en zo heel wat papier te besparen.

Gelukkig kun je bij Reclamefolder terecht om lekker door de digitale folders te bladeren of juist gericht een aanbieding te zoeken.

Naast het voordeel voor het milieu zijn er natuurlijk ook andere voordelen om op Reclamefolder te kijken:

  • Alle folders op één plek, geen losse folders die rondslingeren door je huis.
  • Je kunt favorieten instellen, zodat je jouw favoriete folders snel kunt bekijken.
  • Je kunt fijne aanbiedingen op je lijstje zetten. Zodat je geen enkele aanbieding meer mist.
  • Naast meer dan 25.000 aanbiedingen heeft Reclamefolder ook kortingscodes en uitjes. Bekijk ze en profiteer!
Hoe krijg ik dan nog wel mijn folders?

Wil je ook meer besparen en heb je de Reclamefolder app nog niet? Download dan snel de gratis app!

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Profile Car & Tyreservice, Gall & Gall, Easysit en H&M voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.