Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Planten. Ze geven kleur aan je interieur. Ze zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens erg gezond. Zeker de luchtzuiverende planten zijn erg populair tegenwoordig.

Robert Hüsken, journalist, 18 okt 2019

Interieur-stylist Iris van Asselt vertelde in een eerder artikel op Reclamefolder.nl al dat de luchtzuiverende planten in opkomst zijn in veel huishoudens. Vooral in goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen is het geen overbodige luxe.

Je kunt kamerplanten bij diverse winkels kopen. Uiteraard in tuincentra, maar dan betaal je vaak de hoofdprijs. Kijk voortaan eens bij de supermarkt. Vooraan in de winkel vind je naast bosjes bloemen, ook (grotere) kamerplanten. Hier koop je ze voor een stuk minder geld. Daarnaast heeft Aldi vaak scherpe aanbiedingen. Houd dus Reclamefolder.nl zeker in de gaten!

Houd je meer van zelf plantjes opkweken? Kijk dan eens naar bespaartip 5 in dit artikel op Reclamefolder.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Tuinmaximaal, Silk’n, Giant en Roobol voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.