Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Robert Hüsken, journalist, 10 okt 2019

Als student heb je vaak al kosten genoeg. Collegegeld, boeken, huur, feestjes. Alles waar je dan op kunt besparen is mooi meegenomen. Daarom geeft Reclamefolder.nl je deze week de aanbieding van de week voor studenten.

Wat is het toch irritant als je niks kan vinden in je kleine studentenkamer. Het is een grote bende en alles ligt over elkaar heen. Tijd om wat orde te scheppen op die paar vierkante meter.

Omdat het momenteel Oktober-woonmaand is, zijn er veel handige dingen in de aanbieding die je kamer kunnen verbeteren. Zoals opbergrekken. Kost bijna niets en je creëert eenvoudig ruimte. Zoals met dit stevige rek van Blokker voor 19,99 euro. Dit opbergrek is 1 meter 80 hoog en iedere plank kan 175 kilogram dragen. Wil je voor een goedkopere en iets kleinere gaan? Bekijk dan deze van Action van 7,95 euro.

Ook zijn er opbergrekken in de aanbieding bij GAMMA, Praxis en Makro. Check hier alle opbergrekken.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Arkopharma, Sligro, 123picknicktafel.nl en Natuurwinkel voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.