Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Lekker even een filmpje kijken of een serie bingen? Dat kan in deze tijd maar al te goed! Wij hebben aantrekkelijke acties opgezocht en voor je op een rijtje gezet.

De betaalzenders van Ziggo en KPN zijn momenteel gratis te bekijken. Je kunt bijvoorbeeld de hele dag speelfilms kijken op Film1 en bij Ziggo wordt het pakket Kids & Comedy opengesteld. De actie loopt voor nu tot 13 april 2020.

Tijdelijke actie Ziggo en KPN

Heb je deze actie van Amazon Prime al gezien? Je kunt een gratis proefperiode van 30 dagen starten. Met Prime Video krijg je toegang tot populaire films en series, waaronder de bekroonde Amazon Originals (‘The Marvelous Mrs. Maisel’, ‘Good Omens’).

Amazon Prime Video: nu ook in Nederland

Bij Disney+ kun je een gratis proefperiode van een week aanvragen. Daarna is het € 6,99 per maand. Om de pijn van het thuisblijven te verzachten heeft Disney 3 maanden eerder de populaire film ‘Frozen 2’ al online gezet. Er zijn niet alleen maar Disneyfilms te bekijken, onder Disney+ valt verder nog Marvel, Pixar, Star Wars en National Geographic.

Disney+ voor jong en oud

Een andere populaire optie blijft natuurlijk Netflix. Het goedkoopste abonnement is € 7,99 per maand. Binge de spannende serie ‘Stranger Things’ of ontspan met alle afleveringen van ‘Friends’. Keuze genoeg!

Keep calm and watch Netflix

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Optie1, Superwinkel.nl, Treatwell en Babypark voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.