Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Alaaf! Het aftellen is nu echt begonnen: carnaval is al over een paar dagen! Wij hebben vijf tips op een rijtje gezet om goed voorbereid en lekker voordelig feest te vieren. Vier je komend weekend geen carnaval? Dan kun je deze aanbiedingen natuurlijk gebruiken voor een themafeest of een dorpsfeest. Shop ze!

Gepubliceerd 18-02-2019

Misschien wel het belangrijkste: je feestoutfit! Pak je dit jaar helemaal uit? Voor jong en oud zijn er leuke outfits te krijgen. Koop voor de kids bijvoorbeeld een dierencape: lekker eenvoudig aan te trekken maar net zo feestelijk!

Denk voor jezelf bijvoorbeeld aan een tulen rok in een knalkleur of een metallic legging van Kruidvat.

Heb je trouwens al onze speciale carnaval winactie gezien? Stuur een foto van jouw leukste carnavalsoutfit op en ontvang een fashioncheque van € 100,-! De winactie vind je hier.

Tip 1: Een voordelig nieuwe feestoutfit

Geen zin om een oncomfortabele outfit te dragen? Je kunt natuurlijk ook gewoon even een boa (nu € 1,- bij Big Bazar) omgooien of een tiara opzetten en hup: je bent klaar om te feesten!

Ook maskers, hawaïkransen en tatoeagemouwen zijn nu voordelig te kopen, dus bekijk de carnaval folders en sla je slag!

Tip 2: Scoor goedkope accessoires

Het feest begint natuurlijk al bij jou thuis! Ballonnen, guirlandes en confetti kun je goedkoop inslaan bij bijvoorbeeld Makro. Maak van je huis een leuke feestbestemming. Nog een echte sfeermaker nodig? Geen carnaval is compleet zonder aanstekelijke muziek. Bij Kruidvat koop je nu de Polonaise top 100-cd voor slechts € 10,-.

Tip 3: Voor een klein prijsje je huis versieren

Wil je een drankje om helemaal in de feeststemming te komen? Bij Vomar is nu een krat Hertog Jan € 9,89. Meer een Heineken fan? Bij SPAR is een kratje nu € 10,99 maar wees snel want aanstaande donderdag loopt deze aanbieding af!

Voor de feestvierders die niet van bier houden: bij Makro kun je shotjes met 20% korting of verschillende soorten likeur extra voordelig kopen.

Tip 4: Proost! Drank in de aanbieding

Het is belangrijk om een goede fundering te hebben als je lekker door de straten wil dansen. Ben je een bakker en fan van de traditionele Brabantse worstenbroodjes? Bij PLUS is gemengd gehakt nu € 4,49 per kilo, dus je kunt zelf aan de slag voor een lekkere snack.

Meer van het gemak? Breng dan een bezoekje bij Dirk voor Chio Borrel / Tortilla Bites (nu maar € 0,99) of koop Lay's uitdeelzakjes voor maar € 2,49 bij Coop. Nog meer lekkere trek? Bekijk dan alle supermarkt folders en sla je slag.

Veel plezier!

Tip 5: Een voordelige snackstop

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van DealDonkey, Toys2Play, AlkmaarPas en HoutBrox voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.