Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Prinsjesdag is weer geweest. Nederland heeft weer gehoord dat we erop vooruit zouden gaan. De term koopkracht was meer dan ooit te horen in de media. Maar kijkend in onze eigen portemonnee ligt dat vaak toch iets anders. We kunnen de dubbeltjes vaak goed gebruiken en daarom willen we besparen waar het nodig is.

Robert Hüsken, journalist, 25 sept 2019

Dan is wasmiddel vaak een flinke kostenpost. Ben je fan van bekende merken als Robijn of Ariel? Dan moet je vaak behoorlijk in de buidel tasten. Het is daarom verstandig om deze merken in het voren te kopen. De grote merken zijn regelmatig in de aanbieding bij diverse winkels. Hou daarvoor Reclamefolder.nl in de gaten. Maar áls ze dan in de aanbieding zijn: sla dan in als ze 50 procent zijn afgeprijsd of 1+1 gratis zijn. Een betere aanbieding ga je namelijk niet krijgen. Maak maar een voorraadkastje aan voor je wasmiddel.

Afhankelijk van je huishouden is het verstandig om dan voor een paar weken in het voren in te slaan. Want dan komt waarschijnlijk alweer ergens een nieuwe aanbieding. Deze acties keren namelijk best vaak terug. Dus trap niet in de 2+1 gratis aanbiedingen, want zeker bij die dure merken (waar een fles al richting de 10 euro kost) kun je veel betere acties krijgen. Dat scheelt al snel tientallen euro’s als je vooruit koopt.

Betere oplossing: ga voor huismerk

Toch is het beter om voor een goedkoop huismerk te gaan. Natuurlijk, je was ruikt dan niet naar bijvoorbeeld Zwitsal-geurtjes, maar die geur verdwijnt toch als je kledingstuk even in de kast ligt. Bovendien zijn al die toegevoegde stofjes helemaal niet puur natuur en drijven die juist de prijs omhoog, waardoor jij je helemaal scheel betaalt aan wasmiddel.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Ami Kappers, De Rode Pilaren, Nuva keukens en The Little Green Bag voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.