Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Stuiteren je kinderen na een week thuis zitten al door het huis? Daag ze dan mentaal uit met extra online lesmateriaal. Wij hebben de leukste tips en deals voor jou op een rijtje gezet.

Voor € 7,95 per maand kun je een jaar lang gebruikmaken van de modules op Squla. Van rekenen en spelling tot aan geschiedenis en muziek. Je vindt er het hele schoolpakket, maar dan online. Ideaal om je kinderen in deze tijd thuis extra bezig te houden.

Squla

Welke ouder kent SchoolTV nog? Waarschijnlijk keek je zelf vroeger al naar het programma op televisie. Je eigen kinderen kunnen hier allerlei online educatieve video’s bekijken. Laat ze er vervolgens een samenvatting van maken door middel van een knutselopdracht of spreekbeurt.

Lezen ontwikkelt de taal en fantasie van ieder kind. Heb je een kind dat niet graag uit zichzelf leest? Speel dan deze leesbingo! Om je kind te belonen kun je bij een volle kaart een kleine prijs geven. Op de website van Zwijsen vind je daarnaast nog veel meer leuke (gratis) methodes om thuis leren te stimuleren.

Nog op zoek naar nieuwe ebooks? Bij bol.com vind je nu allerlei leuke titels voor maar 1 cent per boek. Bekijk hier de aanbieding!

Leesbingo

Heb je liever niet dat je kinderen de hele dag naar een tablet staren? Maak dan samen nieuw lesmateriaal! Op de website van Juf Ella vind je allerlei leuke ideeën voor lesmateriaal om samen met je kinderen te maken. Je vangt meteen twee vliegen in één klap; eerst een half uurtje knutselen en vervolgens kunnen zelf alleen gaan oefenen.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Arkopharma, Sligro, 123picknicktafel.nl en Natuurwinkel voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.