Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Vanaf vandaag zit half Nederland thuis. Niet omdat we vakantie hebben, maar omdat de overheid heeft opgeroepen zo veel mogelijk thuis te werken in verband met het coronavirus. Hoe zorg je ervoor dat je in je eigen thuisomgeving net zo efficiënt kunt werken als op kantoor? Wij geven vijf praktische tips.

Het is heel verleidelijk om even een uurtje langer te blijven liggen nu je geen reistijd hebt. Toch is het verstandig om op tijd op te staan, te douchen en je netjes aan te kleden. Op deze manier zet je jezelf in werkmodus en ben je veel productiever. Loop, nu het nog kan, ook even een klein blokje om voordat je aan je werkdag begint. Zo heb je alvast wat buitenlucht opgesnoven en kun je fris aan je werkdag beginnen!

Tip 1: Houd ritme

Omdat je thuis aan het werk bent, kun je eerder geneigd zijn om allerlei dingen te doen die niet met je werk te maken hebben. Denk aan de vaatwasser uitruimen, een wasje draaien of even de badkamer schoonmaken. Plan dergelijke huishoudelijke taken voor óf na je werkdag. Maak op werkgebied ook een to do-lijst en werk deze gedurende dag rustig af. Zet per taak ook een tijdsindicatie erbij, zo blijf je niet de hele dag met één opdracht bezig en heb je afwisseling.

Sommige mensen hebben de luxe van een eigen thuiskantoor. Mocht je deze ruimte niet hebben, zorg dan voor een opgeruimde eettafel en omgeving. Hierdoor kun je je volledig focussen op je werk in plaats van afgeleid te raken door een volle aanrecht of stapel was in de hoek.

Nog op zoek naar een lekkere kop koffie? Bekijk hier alle aanbiedingen.

Tip 3: Thuiskantoor vs eettafel

We snappen dat je door thuis te werken de gezelligheid van je collega’s moet missen. Plan daarom samen in wanneer je pauze gaat houden. Je kunt dan even bellen met je favoriete collega en bijpraten over afgelopen dagen. Wat helemaal leuk is, plan een Google Hangout in om samen te lunchen. Het schept toch een band nu je met z’n allen in hetzelfde schuitje zit.

Inspiratie nodig voor een gezonde snack? Lees dit artikel even!

Nu je thuiswerkt is de scheidingslijn tussen werk en privé wellicht minder aanwezig. Er zijn gelukkig manieren om je werkdag officieel af te sluiten, te beginnen met het dichtklappen van je laptop om 5 uur. Ga vervolgens weer even een stukje wandelen en begin daarna met koken en je avondprogramma. Omdat je thuiswerkt is het belangrijk ’s avonds je laptop niet meer open te klappen. Ga wat anders doen, bijvoorbeeld televisiekijken of iets creatiefs zoals schilderen. Morgen is er weer een (werk)dag.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Swiss Sense, Bon'a parte, Gereedschappelijk en Badenmarkt voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.