Folders van 200+ winkels
Meer dan 25.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 25.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Tips in verband met het coronavirus

Nederland is in de ban van het coronavirus. Wat kun je zelf doen om besmetting tegen te gaan? En hoe zorg je ervoor dat je voldoende eten in huis hebt in het geval dat... Hierbij vier praktische tips!

Tip 1: hygiëne voor alles

Was je handen minimaal 20 seconden met desinfecteerde handzeep. Hier vind je waar het deze week in de aanbieding is. Verder is het belangrijk om papieren zakdoekjes te gebruiken en te hoesten in je elleboog. Houdt er daarnaast rekening mee dat afstand bewaren een eventuele besmetting ook kan voorkomen.

Tip 1: hygiëne voor alles

Tip 2: werk aan je weerstand

Uiteraard kun je ook zelf een en ander doen om je weerstand te verbeteren. Slik bijvoorbeeld extra vitamines en eet gevarieerd met voldoende groenten en fruit.

Tip 3: zorg voor voldoende voorraad

Je weet nooit hoe lang deze pandemie gaat duren en wat de eventuele maatregelen gaan zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, sla dus nu al alvast wat extra eten en drinken in. Nog op zoek naar goede aanbiedingen? Bekijk hier alle supermarktfolders bij jou in de buurt.

Tip 3: zorg voor voldoende voorraad

Tip 4: laat je boodschappen thuisbezorgen

Zie je het niet zitten om op zaterdag in een overvolle supermarkt je boodschappen te doen? Laat ze dan thuisbezorgen! Domino's Pizza en Albert heijn bieden nu bij hun thuisbezorgd service de mogelijkheid aan om geen fysiek contact met de bezorger te hebben. Op deze manier heb jij toch je boodschappen in huis en voorkom je eventuele besmetting.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Heine, KeukenHal, totaalBED en Beerwulf voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.