Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

De lente is officieel begonnen! Dit is de juiste tijd om in de moestuin aan het werk te gaan. Verse groenten uit eigen tuin zijn gezond, je kunt lekker buiten zijn en het is leuk en leerzaam om samen met kinderen te doen. We hebben een aantal tips en aanbiedingen voor je verzameld!

Het zonnetje schijnt al lekker, maar door de nachtvorst is het verstandig om niet direct alle soorten groenten buiten te zaaien. Je kunt binnen wel alvast aan de slag gaan. Door groenten zoals tomaat, courgette of pompoen binnen in een kweekbak voor te zaaien, kun je half mei de gekweekte plantjes buiten in de grond zetten.

Diverse soorten zaden zijn nu nu 2+1 gratis bij Ranzijn.

Start alvast binnen

Sommige zaden kun je nu wel al buiten zaaien zoals radijs of spinazie. Wil je geen gedoe met zaaien en sneller kunnen oogsten? Dan kun je ook plantjes kopen, bijvoorbeeld veldsla, rucola of ijsbergsla.

Van 23 maart tot 5 april koop je bij Ranzijn 4 biologisch gekweekte groenteplantjes voor maar € 5,-.

Heb je geen grote tuin, maar wel een balkon of klein terras? Voor een moestuin heb je niet per se veel ruimte nodig. Je kunt basilicum of sla ook prima in een grote pot of mand laten groeien in plaats van op een lap tuingrond. Fan van aardbeien? Aardbeienplanten doen het ook goed in potten. Aardbeienplanten bij Ranzijn zijn nu 2+1 gratis.

Op zoek naar nog meer aanbiedingen? Bekijk dan alle onze Tuin-folders.

Bekijk voor meer tips en deals voor thuisblijvers onze Bespaartipspagina.

Een moestuin op je balkon of terras

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van WijnService.nl, Superwinkel.nl, Tuunte en Frisdrank Voordeel voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.