Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

10 zomerse aanbiedingen voor deze week

18 mei 2020
aanbiedingen

10 zomerse aanbiedingen voor deze week

18 mei 2020

We kunnen weer genieten van heerlijk zomers weer! De komende dagen wordt het steeds warmer, tijdens Hemelvaart kunnen de temperaturen zelfs oplopen tot 28 graden! Om lekker van dit lenteweer te genieten, hebben wij 10 verkoelende aanbiedingen voor je verzameld.

IJsjes in de aanbieding

Als de zon schijnt… dan is het tijd voor een ijsje! Bij verschillende supermarkten koop je deze week goedkoop ijs. Sla bijvoorbeeld je slag bij Deen waar Calippo en Kinder ijs nu 1 +1 gratis is! Of scoor bij Lidl een mix van 12 ijslolly’s voor slechts € 1,99. Meer fan van schepijs? Bij Dirk koop je nu 2 bakken Hertog-ijs voor € 4,-. Verwen jezelf met een heerlijke bak chocolade-ijs of ga voor de klassieke vanillesmaak.

Verkoelende drankjes

Tijdens het zonnen is het lekker om een koud drankje paraat te hebben. Probeer bijvoorbeeld Mexicaanse frisdrank, te koop bij Xenos, of ga voor klassieke Coca-Cola voor slechts € 1,69 bij Spar. Meer fan van een ijskoud biertje? Bij Albert Heijn is een krat Hertog Jan, Jupiler of Bud pils nu € 9,99.

Op zoek naar alle aanbiedingen? Bekijk hier de supermarkt-folders en profiteer van hoge kortingen!

Waterpret

Echte verkoeling vind je natuurlijk in het water! De stranden en zwembaden zullen nog te druk zijn, maar ook in je eigen achtertuin kun je verkoeling krijgen. Zo kun je tot en met morgen bij Action een zwembadje voor € 2,99 halen. Wat een koopje! Wil je een iets groter zwembad met een sproeier hebben? Koop dan vanaf woensdag een walvis-zwembad voor maar € 12,95. 

Voor eventuele watergevechten komen de waterpistolen van Lobbes.nl goed te pas. Heb je jonge kinderen? Een watertafel is altijd heerlijk vermaak. Bekijk bijvoorbeeld deze piratenboot-watertafel, nu van € 14,99 voor € 11,99 te koop bij Intertoys.

Kom je helemaal in de vakantiestemming door dit mooie weer? Lees dan hier ons artikel over hoe je deze zomer toch nog op vakantie kunt gaan.