Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

5 Lidl-apparaten die helpen bij goede voornemens

5 januari 2021
Goede voornemens

5 Lidl-apparaten die helpen bij goede voornemens

5 januari 2021

2021 is alweer bijna een week oud en dus is het tijd om die goede voornemens een boost te geven! Gelukkig heeft Lidl deze week allerlei apparaten in de folder op het gebied van koken en fitness, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt.

Goede voornemens

De eerste 3 deals liggen vanaf woensdag in de winkel en staan vanaf die dag ook in de Lidl Shop! Klik op de foto’s voor de hele folder van deze week.

Wat eet ik?

Als je wilt afvallen – toch wel de moeder der voornemens – dan is het goed om in de gaten te houden wat je precies eet. Met deze weegschaal weet je het precies, je kunt zelfs je totaal op een dag berekenen. Voor € 9,99 deze week.

Goede voornemens

Smoothies maken

In plaats van een dikke vla of uitgebreid ontbijt kun je er ook voor kiezen om een smoothie te maken. Met dit apparaat is dat een fluitje van een cent, want je gooit gewoon het fruit en andere ingrediënten erin en de smoothiemaker doet het werk. Van A-merk Sharp voor net geen 2 tientjes.

Sapjes!

In de strijd tegen toegevoegde suikers helpt het om sapjes te drinken. Wel het suiker, niet de slechte gevolgen van toegevoegd suiker. Voor € 8,99 haal je een nieuwe op bij Lidl van huismerk Silvercrest. Er zitten 2 verschillende perskegels op zodat je álles kunt persen.

Goede voornemens

De laatste 2 deals zijn uitsluitend online via Lidl Shop te krijgen.

Trrrrillen maar

Als je pijnlijke benen je beletten om te sporten, is het misschien goed om ze af en toe los te trillen! Met deze trilplaat komen je beenspieren los. Voor elk niveau is er wel een oplossing, want er zitten 10 verschillende standen bij. Het is even een investering maar kan goed werken!

Dé motivatie

Als je echt even geen zin hebt, is muziek dé oplossing om toch te gaan sporten. Met deze koptelefoon hoor je niets meer van geluiden om je heen en kun je je favoriete liedjes gebruiken om lekker los te gaan met welke sport je ook doet. Voor € 24,99 is hij van jou.

Goede voornemens