Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

5 nieuwe bespaartips van Gierige Gerda

26 april 2021
goedkoop groente

5 nieuwe bespaartips van Gierige Gerda

26 april 2021

Gierige Gerda helpt Reclamefolder.nl én jou bij het selecteren van de beste deals rondom eten en drinken. Je kent haar misschien al wel van haar blog of Instagram. Ook deze week weer 5 bespaartips!

Bespaartips

Nutella bij Albert Heijn

Voor liefhebbers van chocopasta heeft Albert Heijn deze week een mooie aanbieding: een pot Nutella (400 gram) wordt voor de stuntprijs van €2,49 aangeboden! Waarschijnlijk zullen veel mensen hier blij van worden.

Hard Seltzer bij Aldi

Hét trendy drankje uit Amerika heeft nu ook Nederland bereikt. Ik (Gierige Gerda) heb het geproefd en het smaakt gewoon naar prikwater met een smaakje. Het drinkt makkelijk weg, maar pas daar we mee op: er zit gewoon alcohol in!

Normaal zijn deze drankjes zo’n €2,- waard, dus leuk om het nu eens voor een klein prijsje te proberen!

Ticket voor pretpark bij Kruidvat

We kijken er allemaal naar uit om weer op stap te kunnen en met Kruidvat kan dat lekker voordelig. Bij sommige producten krijg je namelijk een ticket voor 1 van de geselecteerde pretparken gratis! Goedkoopste optie: Gilette scheerschuim (200 ml) voor €1,99. Let wel: op = op.

bespaartips

i am Roemeense wijn bij Deen

Een fles wijn voor slechts €3,-. Moeten we nog meer zeggen?

bespaartips

G’woon pasta bij Coop en Vomar

Als huismerken in de aanbieding zijn, is dat (bijna) altijd een goed moment om in te slaan. Zo ook met deze voordelige pasta. 2 pakken pasta voor slechts €0,99!

bespaartips

Over Gierige Gerda

Minke blogt al sinds 2017 als Gierige Gerda over de mooiste bespaartips voor je dagelijkse boodschappen. Op haar blog vind je alle tips om tot wel 75 procent te besparen op deze uitgaven. Volg ‘De grootste koopjesjager van Nederland’ ook via Instagram en Facebook!