Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

5x fijne & voordelige feelgoodromans voor de zomer

29 juni 2020
Feelgoodromans

5x fijne & voordelige feelgoodromans voor de zomer

29 juni 2020

Onderweg in het vliegtuig, op de camping of in de tuin, lezen kan gelukkig overal! Wil je graag luchtige boeken lezen? Wij hebben 5 heerlijke feelgoodromans verzameld die nu extra voordelig te kopen zijn. Zo krijg je tijdelijk korting op De zeven zussen-serie!

De zeven zussen – Lucinda Riley

Op zoek naar fijne feelgoodromans? Dan moet je echt de boeken van Lucinda Riley gaan lezen! Haar De zeven zussen-reeks gaat over 6 zussen die allemaal geadopteerd zijn en samen zijn opgegroeid. Elk boek heeft een andere zus in de hoofdrol die haar achtergrond gaat onderzoeken. De zussen komen allemaal uit andere landen zoals, Spanje, Parijs en Schotland dus je reist via boeken de hele wereld rond!

Tip: tijdens de zomer krijg je nu € 3,- korting op deel 2 – 6 van de reeks. Deze kortingsactie vind je bij Bruna, maar ook bij andere boekhandels zoals Libris of BoekenVoordeel kun je de korting scoren.

Het meisje op de rots – Lucinda Riley

Grania Ryan gaat na 10 jaar in New York terug naar haar geboortedorp in Ierland. Tijdens een wandeling ontmoet ze de achtjarige Aurora. Grania ontdekt dat hun families zijn verweven door een wanhoopsdaad. Ze gaat op onderzoek uit en leert meer over het verhaal van een gedoemde liefde tijdens de oorlog…

Naast haar succesvolle De Zeven Zussen-serie heeft Riley ook veel andere feelgoodromans geschreven. Het meisje op de rots kun je voor de fijne prijs van € 8,99 kopen!

Leven en laten leven – Hendrik Groen

Arthur Ophof is bijna 50 en had zijn leven toch anders voorgesteld. Hij heeft een uitgeblust huwelijk en maakt maar weinig mee. Maar dan wordt hij ontslagen en krijg hij dankzij een riante ontslagvergoeding opeens nieuwe mooie perspectieven…

Een nieuw boek van bestsellerauteur Hendrik Groen (een pseudoniem). Eerder schreef de auteur de populaire dagboeken Pogingen iets van het leven te maken en werd er ook een tv-serie van gemaakt. Leven en laten leven is nu te koop voor € 12,99.

Heerlijk duurt het langst – Jill Mansell

Lainey heeft genoeg van romantiek en wil even geen relatie. Maar als ze aan haar nieuwe baan begint is de stiefzoon van haar baas toch wel heel aantrekkelijk…

Het nieuwste boek van feelgood-koningin Jill Mansell. Heerlijk om bij weg te dromen! Nu te koop voor € 20,99.

Hoofd in de wolken – Sarah Morgan

Archeologe Brittany Forrest droomt al haar hele leven van avontuur. Op haar achttiende dacht ze het gevonden hebben met bad boy Zachary Flynn maar dat liep niet goed af. Nu is hij weer terug op Puffin Island en kan ze niet om hem heen. Als dat maar goed gaat…

Wil jij ook met je hoofd in de wolken zitten? Bij BoekenVoordeel scoor je nu 2 zomerse romans voor € 12,50. Dus haal bijvoorbeeld nog een boek van Sarah Morgen of koop een boek van de onovertroffen Nora Roberts!