Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

6 leuke hebbedingetjes bij Aldi & Lidl

22 maart 2022
hebbedingetjes

6 leuke hebbedingetjes bij Aldi & Lidl

22 maart 2022

Winkels als Lidl & Aldi zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor goedkope gadgets en handige apparaten. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel welke hebbedingetjes ze nu weer hebben!

Hebbedingetjes Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Het is weer lente, dus dit is een goed moment om eens na te denken over je tuin of balkon. Wil jij jouw planten en bloemen goed verzorgen tijdens het warme weer? Zorg dan voor een tuinslang. Dit flexibele exemplaar heeft 10 sproeifuncties en is 15 meter lang.

hebbedingetjes

Goed, normaliter kiezen we in deze rubriek voor de échte koopjes. €229,- is namelijk geen bedrag wat veel mensen zomaar op tafel leggen. Toch is dat voor een hometrainer niet duur. Bovendien kan een goede investering in jezelf geen kwaad. Kom van die bank, werk je in het zweet en je zult zien dat je lekkerder in je vel gaat zitten.

hebbedingetjes

Trek jij er graag op uit? Neem dan eens een verrekijker mee. Zie mooie vogeltjes in de bomen, geniet van schepen/vliegtuigen in de verte en laat nog meer indrukken van de natuur op je inwerken. Inclusief tas, draagriem en gebruiksaanwijzing.

hebbedingetjes

Lidl

Bewaar je sleutels goed (en veilig!) met dit sleutelkastje. Er zit een cijferslot op, zodat alleen jij bij je sleutels kunt. Gemakkelijk te monteren en inclusief bevestigingsmateriaal.

hebbedingetjes

Voor je het weet is het alweer Pasen, dus ga maar alvast nadenken over het paasontbijt. Wil je dan een geroosterd boterhammetje? Met dit broodrooster is dat binnen mum van tijd geregeld. Het apparaat heeft 6 verschillende niveaus, een uitneembare kruimellade én een handig broodrekje.

De laatste tip van deze week is voor iedereen met groene vingers – óf voor mensen die graag groene vingers willen krijgen. Met deze kweekkas kun je namelijk je eigen groente kweken. Zet hem in de tuin of op je balkon en leer alles over het verbouwen van voedsel. Dankzij de ventilatieopeningen wordt de temperatuur en luchtvochtigheid van de kas geregeld. Leuk snufje: de waterafvoer zit verwerkt in de poten!