Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Action doet goede zaken vanwege energiecrisis

2 februari 2023
action click & collect

Action doet goede zaken vanwege energiecrisis

2 februari 2023

Action doet de laatste tijd goede zaken. Door de hoge inflatie en energiecrisis moeten veel mensen besparen, en dat is erg goed nieuws voor het budgetwarenhuis.

Action profiteert

Veel mensen zetten de verwarming iets lager om geld te besparen, maar willen toch ook warm blijven. Hierdoor de de vraag naar spullen als plaids, pantoffels en elektrische kachels geëxplodeerd. Niet geheel verrassend: Action meldt dat deze producten uit de winkels vlogen.

Dat lijkt vooral te maken te hebben met de lage prijzen die het warenhuis hanteert. “We zien dat het koopgedrag van de consument verandert. Die kijkt nu veel meer: waar kan ik het goedkoopst winkelen”, legt een woordvoerder uit aan het Algemeen Dagblad.

Ook voor boodschappen

De consument weet Action tegenwoordig ook te vinden voor de dagelijkse producten, zoals wasmiddel, shampoo, tandpasta of toiletpapier. “Toen we de eerste tekenen zagen dat klanten bij ons kwamen voor de dagelijkse artikelen hebben we extra voorraden aangelegd”, meldt de woordvoerder.

Inflatie

Toch heeft Action zelf ook last van de inflatie. Sommige producten moesten in veel gevallen ook duurder worden ingekocht, bijvoorbeeld. “Maar we berekenen die kostenstijging niet altijd volledig door aan de consument”, laat de winkelketen weten.

Action aanbiedingen

Benieuwd wat er deze week in de aanbieding is? Bekijk dan snel de Action folder!

Action