Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Action heeft Nintendo Switch-spellen in de schappen

29 juni 2020
Action Nintendo Switch

Action heeft Nintendo Switch-spellen in de schappen

29 juni 2020

Dat Action een breed en wisselend assortiment heeft, is inmiddels wel bekend. Dat de budgetketen ook games voor de Nintendo Switch verkoopt is echter nieuw! De aanbiedingen in de folder van Action lopen in elk geval tot en met morgen.

Nintendo Switch bij Action

In de folder van deze week zien we dat onder meer Rally Racers, Fruit Fall Crush en Putty Squad worden aangeboden voor Switch. Volgens Action zijn er 8 verschillende spellen te krijgen. De 3 onderstaande zitten er sowieso bij.

Action

Klik op de foto voor de hele Action-folder!

De spellen

In Fruit Fall Crush moet je vooral puzzelen, met als doel om het fruit weg te spelen. Dit kun je ook met zijn tweeën doen! Super Putty Squad is er om Putty’s vrienden te redden in verschillende levels, er zijn er wel 100. Action heeft ook James Pond in de winkels. Dit is een oud spel, dat in 1991 voor het eerst werd geïntroduceerd. James is een soort robot die op zoek gaat naar pinguïns.

Doordat de actie snel afloopt, zou het kunnen dat niet in alle filialen nog 8 verschillende spellen liggen. Lees hier hoe je goedkoop een Switch en andere fijne gadgets voor de zomer kunt kopen.