Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Aldi, Dirk en Action stunten met apparaten

20 juli 2021
dirk en action

Aldi, Dirk en Action stunten met apparaten

20 juli 2021

Winkels als Aldi, Dirk en Action zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor handige en goedkope gadgets en hebbedingetjes. Elke week geeft Reclamefolder.nl 5 tips voor leuke non-food aanbiedingen uit hun folders, dus check snel welke deals ze nu hebben!

Apparaten bij Aldi, Dirk en Action

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Wil jij deze zomer niet verdwalen? Dankzij deze TomTom kom je goed aan op je (vakantie)bestemming. Hij werkt lekker snel, maakt zelfs verbinding met je telefoon en heeft kaarten van alle Europese wegen.

Dirk en Action

Dit is een bijzonder apparaatje. Hij reinigt sieraden, kunstgebitten, beugels, dvd’s en nog veel meer. Als jouw spullen een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken, dan zit je met dit ding gebeiteld!

Dirk en Action

Dirk

Maak toffe (actie)filmpjes met deze camera. Hij is waterdicht, kan op een helm gemonteerd worden en komt met een statief. Daarnaast kun je met dit ding ook live uitzenden. Vet!

Dirk en Action

Slechte of trage WiFi… we hebben er allemaal een hekel aan. Gelukkig vergroot deze WifI repeater je WiFi-bereik. Nu met €15,- korting!

Action

Tot slot nog even deze tip. Dankzij de lichtjes aan de zijkant heb je geen licht meer nodig wanneer jij je opmaakt. Waan je een echte ster!