Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Aldi heeft een nieuw concept: de Aldi Corner Store

21 juli 2021
aldi corner store

Aldi heeft een nieuw concept: de Aldi Corner Store

21 juli 2021

Aldi heeft iets nieuws bedacht: de Aldi Corner Store. Hiermee hoopt Aldi een andere doelgroep aan te spreken. De supermarktketen opende onlangs de eerste vestiging van dit concept in Sydney (Australië) en het lijkt een succes te zijn.

Aldi Corner Store

Volgens news.com.au richt Aldi zich op de ‘kosmopolitische shoppers’ van Australië. De winkelformule valt verder goed te vergelijken met de Albert Heijn to go’s die wij hier in Nederland hebben: kleinere winkels voor een snelle boodschap.

In een Aldi Corner Store worden voor het overgrote deel verse producten en kruidenierswaren aangeboden. Daarnaast kun je er ook terecht voor kant-en-klaarmaaltijden en er is vaak een koffiebarretje aanwezig.

Voor het gemak

“We weten dat Australiërs constant op zoek zijn naar nieuwe en handige winkelervaringen, zeker in dichtbevolkte gebieden”, licht een woordvoerder van Aldi toe.

Een Australische retaildeskundige snapt de stap die Aldi zet. “Zeker in deze tijd, met lockdowns die continu worden ingevoerd, werken veel mensen thuis en winkelen ze daarom lokaal”, zegt hij tegen news.com.au. “Daarnaast is het interessant dat Aldi innovatief blijft. Eerst kwamen ze met een selfservice-systeem, daarna volgde het online boodschappen doen en nu komen ze met deze stap. En dat terwijl het logischer zou zijn om achterover te leunen, kijken wat de concurrentie doet en daar de vruchten van te plukken.”

Klik hier voor de laatste aanbiedingen van Aldi!