Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Aldi, Lidl & Dirk hebben weer apparaten in de aanbieding

9 januari 2023
apparaten in de aanbieding

Aldi, Lidl & Dirk hebben weer apparaten in de aanbieding

9 januari 2023

Winkels als AldiLidl & Dirk zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en handige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 5 tips voor apparaten in de aanbieding, dus check snel welke gadgets je nu met korting kunt aanschaffen!

Apparaten in de aanbieding

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Zorg voor lekkere warme lucht in huis met deze heteluchtventilator. Zo bespaar je op je energierekening én heb je geen last van de koude winter. Verder is dit apparaat makkelijk in te stellen en te verplaatsen.

apparaten in de aanbieding

Deze led-lampen zijn altijd handig om in huis te halen. Ze zijn ideaal om de boel te verlichten en geven daarnaast de tijd weer. Zo weet je of je nog tijd hebt om die mascara op te doen of nog even kunt blijven liggen…

apparaten in de aanbieding

Lidl

Trakteer jezelf eens op een heerlijke gezichtssauna, gewoon in je eigen huis. Na dit momentje voor jezelf kun jij er weer helemaal tegenaan. Voor slechts 2 tientjes heb je dit ding al in huis.

apparaten in de aanbieding

Liever een massage in plaats van een gezichtssauna? Dat kan natuurlijk ook! Leg deze stoelmassagemat op je bureau- of autostoel en onderga een weldadige massage en behaaglijke warmte.

Dirk

En tot slot nog een tip uit de folder van Dirk: een kruimelzuiger van Alpina. Deze mini-stofzuigers zijn handig voor kleine hoekjes en om de boel weer even snel schoon te krijgen.