Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Aldi, Lidl & Dirk hebben weer gadgets in de aanbieding

16 januari 2023
gadgets in de aanbieding

Aldi, Lidl & Dirk hebben weer gadgets in de aanbieding

16 januari 2023

Winkels als AldiLidl & Dirk zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en handige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 5 tips voor gadgets in de aanbieding, dus check snel welke apparaten je nu met korting kunt aanschaffen!

Gadgets in de aanbieding

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Deze robotstofzuiger maakt jouw huis spic en span, terwijl jij met de benen omhoog kunt blijven zitten. Na de eerste gebruiken ben je helemaal verkocht en wil je hoogstwaarschijnlijk nooit meer iets anders!

gadgets in de aanbieding

Misschien stikt het in jouw huis van de stekkerdozen. Of wellicht ben je er juist naar een op zoek. Dit stekkerblok is net even anders dan de traditionele ‘doos’. Hij heeft vier stopcontacten en twee USB-aansluitingen, waardoor je dus lekker veel apparaten tegelijk van stroom kunt voorzien.

gadgets in de aanbieding

Lidl

Fijn voor de donkere dagen: een LED-daglichtlamp. Deze klap simuleert natuurlijk daglicht, zodat je goed wakker blijft. Ook kun je hiermee duidelijker kleuren en contrasten onderscheiden als je bijvoorbeeld aan het naaien, knutselen of iets dergelijks aan het doen bent.

gadgets in de aanbieding

Je keuken is pas compleet als er een keukenmachine aanwezig is. Kneden, mixen, roeren en kloppen wordt met dit ding echt veel makkelijker. Inclusief veel accessoires. Voor je het weet maak jij de lekkerste baksels!

Dirk

Wat een leuk hebbedingetje: deze elektrische verwarming voor in het stopcontact. De temperatuur kun je zelf instellen. Ook is er een timer aanwezig. Het realistische vlammenbeeld maakt het geheel helemaal af.