Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Aldi & Lidl hebben weer gadgets en apparaten

25 oktober 2022
gadgets en apparaten

Aldi & Lidl hebben weer gadgets en apparaten

25 oktober 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en handige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips voor gadgets uit hun folders, dus check snel welke gadgets en apparaten met korting in het schap liggen!

Gadgets en apparaten

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Met de winter op komst is het raadzaam om alvast na te denken over verwarmingselementen. Want ja, voor je weet zit je te bibberen op de bank. Deze verwarmende lendengordel zorgt er in ieder geval voor dat je rug en buik lekker worden verwarmd. In te stellen op verschillende temperatuur- en timerstanden.

gadgets en apparaten

Wil je in het najaar toch lekker buiten zitten? Maak het dan gezellig met deze vuurschaal. Het strakke design zorgt voor een mooie look en het is net even wat anders dan de traditionele vuurkorf. Bovendien blijven jullie ook nog eens lekker warm.

gadgets en apparaten

Stop dit ding in je auto en je auto is meteen beter beveiligd. Het alarm gaat automatisch af bij bewegingsdetectie. Inclusief afstandbediening en twee USB-poorten.

gadgets en apparaten

Lidl

Warm blijven tijdens koude nachten, dat doe je met een elektrische onderdeken. Hij heeft een extra warme voetzone, 6 temperatuurstanden en schakelt zichzelf automatisch weer uit. Nu ruim €50,- goedkoper bij Lidl!

gadgets en apparaten

Met dit stoomstrijkijzer wordt strijken nóg leuker. De zoolplaat plakt niet, het waterreservoir kan lange strijksessies prima aan en de stoom komt er continu uit. Ook zit er een watersproeier in en heeft het apparaat een ontkalkingsfunctie.

En tot slot willen we nog even deze accu-hand-/steelstofzuiger tippen. Je zuigt voortaan zonder stofzuigerzak en snoer heel makkelijk je huis. Er zitten veel accessoires bij, zodat je ‘m ook als kruimeldief kunt gebruiken. Met een volle accu kun je bovendien 45 minuten zuigen.