Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Alles voor een succesvolle barbecue

8 mei 2020
Barbecue

Alles voor een succesvolle barbecue

8 mei 2020

Het wordt (het grootste deel van) dit weekend heerlijk weer! Dus is het hoog tijd om de barbecue uit de schuur te halen en lekker buiten te gaan zitten met je familie of een paar vrienden. Dit zijn de beste aanbiedingen van Reclamefolder.

De barbecue zelf

Om maar bij het begin te beginnen: misschien heb je wel een nieuwe barbecue nodig omdat je oude verroest is of smerig. Bij Gamma en Karwei heb je een hele hoop verschillende BBQ’s te koop en ook in de aanbieding deze week. Bij Gamma heb je bijvoorbeeld zo’n mooie betonnen barbecue voor € 165,-, terwijl je bij Karwei een Weber Bar-B-Kettle met liefst € 34,- korting krijgen!

Op zoek naar vlees

Als je dan eenmaal de barbecue klaar hebt voor gebruik, moet er natuurlijk wel wat te happen op. Om maar eens met vlees te beginnen, bij Jumbo zijn verschillende soorten in de aanbieding voor € 1,50. Bij Albert Heijn heb je 2 pakken met burgers of filetlapjes voor € 5,-, terwijl Vomar uitpakt met 4 hamburgers voor € 2,99. Lekker!

Bekijk hier alle aanbiedingen voor vlees!

Groenten

Na het vlees heb je natuurlijk ook zin in groenten! Plus heeft bijvoorbeeld sperziebonen in de aanbiedingen, 500 gram voor € 1,49. Spar heeft een mooie combinatieaanbieding, namelijk 2 stuks rode paprika, courgette of bosuien voor € 1,39. Bij Makro haal je aubergines voor € 1,59 per kilo. De groothandels zijn nog steeds open voor iedereen!

En de rest

Bij Dirk haal je je kruimige aardappelen op voor € 1,49 voor liefst 4 kilo. Voor degenen die geen vlees willen, heeft Jumbo vleesvervangers voor dezelfde prijs als het hierboven geadverteerde vlees. Deka Markt biedt goede value for money met een pak zalm van 250 gram voor € 1,99.

Sauzen en brood

Geen barbecue is compleet zonder sausjes en stokbrood! Pik bij Plus je Remia-tubes of bak friet- of satésaus op voor maar € 0,99. Bij Vomar hebben ze gedacht aan stokbrood voor bij de barbecue, bekijk alle mogelijkheden hier. Fijne barbecue!