Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Apparaten bij Aldi & Lidl: veel korting op gadgets!

26 juli 2022
apparaten bij aldi

Apparaten bij Aldi & Lidl: veel korting op gadgets!

26 juli 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor voordelige, handige en leuke apparaten en gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check de apparaten bij Aldi & Lidl!

Apparaten bij Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Dit handige oventje past in iedere keuken. Hij is lekker multifunctioneel (4 functies) en kan een temperatuur bereiken tot 200 graden. Inclusief accessoires. Handig voor op een studentenkamer, bijvoorbeeld!

apparaten bij Aldi

Tja, met deze temperaturen is het niet uit te houden zonder ventilator. Bij Aldi hebben ze nu een mooie torenventilator staan. Hij is 73 centimeter hoog en heeft 3 standen. Sla dus snel je slag en zorg dat het lekker koel blijft thuis.

apparaten bij aldi

E-bikes zijn erg prijzig, dus als je er eentje met voordeel kunt scoren, is dat altijd het overwegen waard. Voor €1299,- krijg je een e-bike met middenmotor en wegrijassistent. Verder heeft hij trapondersteuning tot 25 km/u en een actieradius van ongeveer 140 kilometer.

apparaten bij aldi

Lidl

Zorg dat je huis lekker clean is! Deze dakloze stofzuiger van Philips zuigt 99,9% van al het stof op, heeft een actieradius van 9 meter en komt met een handig opzetstuk voor meubels en kleine spleetjes.

apparaten bij aldi

Nog een Philips-apparaat met korting bij Lidl: een stoomstrijkijzer. Hij heeft 4 instellingen voor een beter strijkresultaat en in het waterreservoir is plek voor 220 ml water.

De klusliefhebber kan deze week zijn hart ophalen bij Lidl! Allerlei gereedschappen zijn in de aanbieding, neem bijvoorbeeld deze kap- en verstekzaag. Perfect voor jouw eigen klusschuur.