Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Apparaten uit de bakken van Lidl, Dirk en Action

30 april 2021
Apparaten uit de bakken

Apparaten uit de bakken van Lidl, Dirk en Action

30 april 2021

Winkels als Lidl, Dirk en Action zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor de handige en af en toe wat vreemde spullen en apparaten. Elke week zoomt Reclamefolder.nl in op 5 opvallende apparaten uit de bakken, dus here we go!

Apparaten uit de bakken

Lidl
De meeste aanbiedingen van Lidl zijn ook via de Lidl-Shop te vinden!

Met het lekkere weer voor de deur is het leuk om wat fietstochten te maken. Aangezien je tegenwoordig je telefoon niet meer vast mag houden tijdens het fietsen, is het wellicht handig om deze telefoonhouder op je stuur te monteren. Zo kun je makkelijk op Maps kijken!

Dirk

Ballen, fietsbanden of luchtbedden oppompen wordt met dit apparaatje een fluitje van een cent. Je sluit hem aan op het stopcontact en hup, binnen een vloek en een zucht zit er genoeg lucht in. Handig!

Lekker ontbijten met een vers geroosterd boterhammetje: hmmm, heerlijk! Met deze broodrooster van Brabantia maak je binnen mum van tijd een heerlijke maaltijd klaar. Nu slechts €13,99 bij Dirk.

Apparaten uit de bakken

Action

Lekker je tuin of balkon een boost geven dankzij Action, daar houden wij van! Kijk bijvoorbeeld eens naar deze catchy tuinlampen. Je hebt de keus uit eentje van 39 centimeter of eentje van 45 centimeter.

Apparaten uit de bakken

We gaven je al tips om betere wifi in de tuin te krijgen. 1 daarvan was het aanschaffen van een wifi-versterker. Komt goed uit, want deze is nu in de aanbieding. Ideaal!

Apparaten uit de bakken