Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Apparaten van Aldi & Lidl: tips voor deze week

8 november 2022
apparaten van aldi

Apparaten van Aldi & Lidl: tips voor deze week

8 november 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en handige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips voor gadgets uit hun folders, dus check snel welke apparaten van Aldi & Lidl met korting in het schap liggen!

Apparaten van Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Wil jij een portie gezelligheid in huis halen? Dan zit je met dit miniatuurkerstdorp gebakken. Er zijn verschillende varianten, dus er zit altijd wel iets voor je bij. De huisjes geven licht én je kunt kerstmelodieën laten afspelen.

apparaten van aldi

De winter is de tijd van lichtjes. Heel veel lichtjes. Dankzij deze tijdschakelaar gaan jouw buitenlampjes automatisch aan en ook weer uit. Fijn, want zo hoef je dit niet meer handmatig te doen.

apparaten van aldi

Maak de blits met deze unieke kerstballen. Ze bevatten led-verlichting, waardoor ze extra opvallen in jouw kerstboom. Daarnaast zijn ze gemaakt van glas, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

apparaten van aldi

Lidl

Maak jouw huis helemaal klaar voor de kerst dankzij deze led-projector. Met dit apparaat kun je gezellige figuren en motieven op je huis projecteren, voor zowel kerst als de jaarwisseling.

apparaten van aldi

Gezellig tafelen hoort bij de feestdagen. Of je nou wil kaas-, olie- of chocoladefonduen: deze set is hier ideaal geschikt voor. Je kunt er met 8 personen heerlijk van genieten.

En tot slot nog even deze tip: wil je kaarsen in huis, maar is dit niet handig vanwege huisdieren of kleine kinderen? Deze led-waxkaarsen zijn niet van echt te onderscheiden. Ze zijn namelijk gemaakt van echte wax!