Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Apparatendeals bij Lidl & Aldi

8 maart 2022
apparatendeals

Apparatendeals bij Lidl & Aldi

8 maart 2022

Winkels als Lidl & Aldi zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor goedkope gadgets en handige apparaten. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel welke apparatendeals ze nu weer hebben!

6 apparatendeals

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Ben jij altijd je sleutels kwijt? Berg ze dan voortaan veilig op in deze sleutelkluis. Het kluisje is af te sluiten met een 4-cijferige combinatie, waardoor de code bijna niet te raden is. Eenvoudig te installeren en heeft een dubbele beschermkap.

apparatendeals

Maak je huis gezellig met deze LED-strips. Ze werken via een bewegingssensor; pas als je langsloopt, gaan ze dus aan. Wil je dat niet? Kies dan voor de handige timerfunctie. De strips zijn 1,5 meter lang, hebben 20 kleuren en 6 kleurprogramma’s.

apparatendeals

Sieraden zijn accessoires die je eigenlijk nooit schoonmaakt, maar best wel eens een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Dit handige reinigingsapparaat is daar uitermate geschikt voor. Let wel op dat je sieraden (zoals horloges) waterdicht zijn en/of tegen water kunnen!

apparatendeals

Lidl

De zomer is in aantocht: hét moment om je alvast voor te bereiden op lange dagen in het park of op het strand. Een lekker muziekje zorgt dan voor de ideale achtergrond omlijsting. Deze Bluetooth-speaker heeft een batterij die lekker lang meegaat (27 uur zonder tussentijds opladen) en kan worden gekoppeld aan een andere luidspreker uit dezelfde serie: zo heb je stereo-geluid.

apparatendeals

Maak je thuiskantoor compleet met deze papierversnipperaar. Documenten worden razendsnel omgeturnd tor papierstroken en kunnen zo makkelijker worden weggegooid. Nooit meer stapels rommel op je bureau!

Nóg een mooi apparaat voor je thuiskantoor. Deze bureaulamp is meteen ook een draadloze oplader voor je smartphone, smartwatch of tablet. Heeft ook USB-aansluitingen, zodat ook apparaten zonder QI-fucntie kunnen worden opgeladen. Alles-in-één dus!