Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Besparen met de foldertips van Gierige Gerda

3 mei 2021
voorraad

Besparen met de foldertips van Gierige Gerda

3 mei 2021

Gierige Gerda helpt Reclamefolder.nl én jou bij het selecteren van de beste deals rondom eten en drinken. Je kent haar misschien al wel van haar blog of Instagram. Ook deze week zijn er weer 5 foldertips van Gierige Gerda!

Foldertips van Gierige Gerda

Asperges bij Plus

Slechts €0,69 per 100 gram – dat is echt geen geld voor asperges. Je vindt deze heerlijke groente voor dit kleine prijsje bij Plus. Smullen maar!

foldertips van gierige gerda

Paprika bij Aldi

Wist je dat paprika’s heel goed in te vriezen zijn? Daarom koop ik graag een voorraadje als ze in de aanbieding zijn. Ik snij ze dan in stukjes en stop ze (per kleur) in een bakje en vervolgens doe ik ze in de vriezer. Wanneer ik dan paprika nodig heb, hoeft het alleen maar even in de pan.

foldertips van gierige gerda

Cien dagcrème bij Lidl

Voor de liefhebbers: hij is er weer! De beroemde Cien dagcrème heeft volgens ‘kenners’ dezelfde samenstelling als de duurste crème ter wereld. Of dat echt waar is weet ik niet, maar de populariteit van dit Lidl-product is niet te ontkennen.

foldertips van gierige gerda

Jan pizza- of bladerdeeg bij Vomar

Ook pizza- en bladerdeeg zijn ideale producten om in te vriezen. Goed moment dus om wat in te slaan, zodat je de komende tijd genoeg eigen pizza’s kunt bakken.

Aardbeien bij Albert Heijn

Verras mama op Moederdag met een lekker ontbijtje op bed. Wat mag dan niet ontbreken? Aardbeien natuurlijk! Of smikkel ze stiekem zelf op, want ze zijn natuurlijk superlekker.

Over

Minke blogt al sinds 2017 als Gierige Gerda over de mooiste bespaartips voor je dagelijkse boodschappen. Op haar blog vind je alle tips om tot wel 75 procent te besparen op deze uitgaven. Volg ‘De grootste koopjesjager van Nederland’ ook via Instagram en Facebook!