Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Besparen op apparaten bij Aldi, Lidl & Dirk

6 maart 2023
besparen op apparaten

Besparen op apparaten bij Aldi, Lidl & Dirk

6 maart 2023

Winkels als AldiLidl & Dirk zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en voordelige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips voor gadgets in de aanbieding, dus ga snel besparen op apparaten bij deze supermarkten.

Besparen op apparaten

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Maak dit voorjaar de leukste filmpjes en video’s in het wild. Plaats deze camera – mét bewegingssensor en nachtzicht – tussen de bosjes en maak schitterende beelden van nietsvermoedende dieren.

besparen op apparaten

In de tuin is het best wel lekker om stroom te hebben, zeker als het straks weer wat warmer wordt. Met deze buitenstekkerdoos zijn al je zorgen verleden tijd en kun je lekker elektrisch barbecuen of werken in de tuin.

besparen op apparaten

Lidl

Wil jij een unieke LED-lamp in je tuin of op je balkon? Ga dan naar Lidl. Daar liggen deze week leuke figuurtjes van handgeschilderd kunststeen. Daarnaast gaat de lamp automatisch aan wanneer het donker wordt, dus je hoeft er zelf weinig voor te doen!

besparen op apparaten

Stoomborstel nodig? Ook daarvoor ga je naar Lidl. Dit is een 4-in-1 gadget: stomen, opstrijken, uitborstelen en het verwijderen van pluisjes – je kunt hier alles mee doen.

besparen op apparaten

Dirk

Deze stopcontactlamp is perfect als ‘bijlamp’ of nachtkastlamp. Geen gedoe met snoertjes, maar gewoon direct op het stroomnet: voor 7,99 heb je lekker makkelijk licht.

Met een Senseo-apparaat maak je in slechts een handomdraai een heerlijk kopje koffie. Leg er een padje in, wacht tot het hete water erdoorheen is gegaan en geniet van de lekkere smaak. Nu extra voordelig bij Dirk!