Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Besparen op gadgets bij Aldi, Lidl & Dirk

14 maart 2023
besparen op gadgets

Besparen op gadgets bij Aldi, Lidl & Dirk

14 maart 2023

Winkels als AldiLidl & Dirk zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en voordelige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips voor apparaten in de aanbieding, dus ga snel besparen op gadgets bij deze supermarkten.

Besparen op gadgets

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Pimp je huis op met deze gezellige led-waterlelies. Ze werken op batterijen en geven een mooi licht. Daarnaast staan ze natuurlijk supergezellig. Liever één grote waterlelie die werkt op zonne-energie? Dat kan ook!

besparen op gadgets

Met deze kledingstomer blijft jouw kleding mooi. Hij is geschikt voor alle soorten stoffen en je kunt ‘m gebruiken voor strijken, stomen, opfrissen en desinfecteren.

besparen op gadgets

Lidl

Ga jij binnenkort klussen? Dan kun jij deze LED-schijnwerper vast wel gebruiken. De grote en krachtige bouwlamp biedt voldoende verlichting voor al jouw klussen.

besparen op gadgets

Voor zes tientjes heb jij een ideaal hulpstuk in je auto liggen. Deze powerbank kan namelijk jouw auto starten wanneer je accu leeg is. Maar hij kan meer: ook je telefoon en tablet kun je hieraan opladen.

besparen op gadgets

Dirk

Verzorg je uiterlijk met een tondeuse of scheerapparaat. Voor dit geld kun je zo’n handig apparaat natuurlijk niet laten liggen.

Daarnaast heeft Dirk ook fijne gadgets voor de keuken. Deze hand- of staafmixer komt altijd wel van pas. Maak de lekkerste baksels en verover er de keuken mee!