Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Bezorgabonnement Jumbo in heel Nederland beschikbaar

11 juli 2022
Jumbo bezorgeloos

Bezorgabonnement Jumbo in heel Nederland beschikbaar

11 juli 2022

Het bezorgabonnement van Jumbo, Jumbo Bezorgeloos, krijgt binnenkort een landelijke dekking. Dat meldt de supermarkt in een persbericht. Jumbo is momenteel hard bezig om de service door heel Nederland uit te rollen.

Jumbo bezorgabonnement

De afgelopen tijd was Jumbo al veelvuldig aan het testen met Bezorgeloos. Met dit abonnement betalen klanten een vast bedrag per maand, waarna ze onbeperkt online boodschappen konden bestellen zonder bezorgkosten. Dit beviel de testgebruikers zo goed, dat Jumbo overtuigd is van deze service. Als het goed is, moet Jumbo Bezorgeloos daarom binnen enkele weken voor alle klanten door heel Nederland beschikbaar zijn.

Aan de lancering van Jumbo Bezorgeloos is een zomeractie gekoppeld. Nieuwe gebruikers krijgen, als ze in de actieperiode van 7 juli t/m 21 augustus een abonnement voor 3 maanden afsluiten, 1 maand gratis.

Gemak en voordeel

Cees van Vliet, operationeel directeur van Jumbo, vindt het belangrijk om een goede service te bieden en is daarom blij met dit abonnement. “We merken dat het online bestellen van boodschappen voor steeds meer Jumbo-klanten een vast onderdeel is van hun koopgewoontes. Ze kiezen bijvoorbeeld voor het laten thuisbezorgen van de weekboodschappen en bezoeken daarnaast onze winkels voor aanvullende verse- en andere extra producten. We willen dat onze klanten elke dag weer ervaren dat ze bij Jumbo op één staan, juist ook als het gaat om gemak en voordeel. Jumbo Bezorgeloos past helemaal in dat plaatje.”

Jumbo folder

Benieuwd welke Jumbo aanbiedingen deze week in de reclamefolder staan? Bekijk dan snel de Jumbo folder! Klik op onderstaande afbeelding.

Jumbo Bezorgeloos