Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Bizar! Beveiliger Albert Heijn in gezicht geslagen

8 mei 2020
Beveiliger Albert Heijn

Bizar! Beveiliger Albert Heijn in gezicht geslagen

8 mei 2020

Op Bevrijdingsdag heeft iemand die zich niet aan de coronamaatregelen wilde houden een beveiliger een klap gegeven. Het slachtoffer hield er bij het Albert Heijn-filiaal in Rotterdam een wond aan zijn oog aan over.

Beveiliger Albert Heijn de sjaak

De dader van de laffe daad ging er snel vandoor, terwijl de politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Volgens een medewerker van AH drong de klant met losse handjes voor in de rij. Hij wilde geen winkelmandje pakken, wat wel verplicht is, en had lak aan de 1,5e meter-regels.

Als jij je wél aan de coronaregels kan houden, staat hier de laatste AH-folder!

Handgemeen

De bewaker zei uiteraard iets van het domme gedrag van de klant. Helaas reageerden hij en andere bezoekers niet echt leuk, want het kwam tot een duwen en trekken. Daarbij kreeg de beveiliger dus een vuist in zijn gezicht. De politie kwam met spoed, maar was te laat om iemand op te pakken.

Begrip voor hebben

Volgens een ooggetuige waren er meerdere mensen met bloed in het gezicht. Albert Heijn laat aan het AD weten: “Het gaat naar omstandigheden goed met de beveiliger. Er staat hier al weken een lange rij vanwege de coronamaatregelen, daar moet je in deze tijden maar begrip voor hebben.” En zo is dat!