Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Criminelen stoppen 12,5 miljoen in budgettassen

6 mei 2020
Criminelen

Criminelen stoppen 12,5 miljoen in budgettassen

6 mei 2020

Je zou misschien verwachten dat criminelen hun vele geld in leren tassen van een of ander designermerk stoppen, net als in de film. In Eindhoven werd afgelopen week echter 12,5 miljoen gevonden in boodschappentassen!

Action en Zeeman

De boeven hadden het enorme bedrag verstopt in een verborgen ruimte in een huis in Eindhoven, weet het Eindhovens Dagblad. Op de foto is te zien dat er tassen zijn gebruikt van zowel de Action als de Zeeman. Ook bij Albert Heijn werden een hoop herbruikbare boodschappentassen opgehaald. Je zou toch denken dat de criminelen wel wat budget hadden voor een paar knappe leren tassen!

Heb jij deze maand geen 12,5 miljoen te besteden? Check dan hier de aanbiedingen van Action!

255 kilo

Er werd trouwens nog nooit meer geld op 1 plek gevonden in Nederland. Een 35-jarige man is opgepakt en wordt verdacht van witwassen. Het gaat om papiergeld van 20 tot 500 euro biljetten, het gewicht was in totaal 255 kilo. Ook zijn 2 vuurwapens met kogels, een PGP-telefoon en een geldtelmachine gevonden.

Het geld en de verboden goederen zijn in beslag genomen. De verdachte zit vast en mag alleen contact hebben met zijn advocaat. Hij blijft nog zeker 2 weken vast voor onderzoek, besliste de rechter.