Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

De 5 beste aanbiedingen voor een nieuwe tuinset

21 mei 2020
Tuinset

De 5 beste aanbiedingen voor een nieuwe tuinset

21 mei 2020

Het is donderdag de 1e zomerse dag en dus zit je waarschijnlijk buiten, in je tuin of op je balkon. Is het je opgevallen dat je tuinset er niet meer zo best uitziet als vorig jaar? Geen paniek, voor elke prijsklasse is er een nieuwe te vinden!

Praxis stunt

Bij Praxis krijg je de Julie/Elsa-tuinset al voor €148,46 mee, waar hij voorheen bijna € 200,- kostte! Een goede deal dus, waarvoor je 4 modieuze stoelen met een (eet)tafel krijgt. Praxis heeft nog veel meer sets, dus kijk snel in de folder!

Praxis

Tuinset Ibiza

Leen Bakker heeft 1 van zijn vele tuinsets de naam ‘Ibiza’ meegegeven, net als het Spaanse eiland dat zo populair is bij Nederlanders. Wat krijg je voor je € 159,-? Nou, een tafel met 4 stoelen van kunststof. Ideaal om met je gezin aan te eten!

Leen Bakker

Xenos doet lekker mee

Ook bij Xenos zijn ze in de vakantiesferen, zelfs al kunnen we de komende maanden niet eens naar het buitenland! De budgetwinkel noemt zijn tuinset namelijk ‘Kreta’. Voor nog geen 6 tientjes krijg je een tafel met 2 stoelen die waarschijnlijk ook op je balkon passen.

Xenos

Ranzijn: EMY

Deze tuinset die ‘EMY’ heet is behoorlijk in de aanbieding, want in plaats van € 399,- kun je hem al voor € 299,- ophalen. Het gaat om een bank, 2 stoelen en een tafel van metaal en polyester en de kussens zitten er al bij. Pak jij deze € 100,- korting?

Ranzijn tuin & dier

Goedkoop bij Jysk

Ook bij Jysk kun je een goede deal scoren. De woonwinkel geeft deze week namelijk 30 procent korting op buitentafels en 31 procent op stoelen! Zo’n prachtige Larvik-tafel heb je dan al voor € 175,- en een stoel voor € 75,-.

Jysk