Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

De beste deals in de supermarkt van dit weekend

30 april 2021
beste deals in de supermarkt

De beste deals in de supermarkt van dit weekend

30 april 2021

Moet je dit weekend nog boodschappen doen en wil je geld besparen? Check dan zeker dit lijstje, want wij berekenden de 5 beste deals in de supermarkt van dit weekend. Met kortingen tot wel 75%!

Beste deals in de supermarkt

5. Ariel of Lenor pods bij Hoogvliet – 68% korting

Voordelig wassen doe je nu bij Hoogvliet: een doos all-in-1 pods van Ariel of Lenor kost daar slechts €2,-. Ook wordt wassen op deze manier een eitje. Gooi zo’n pod in je wasmachine en klaar is kees!

beste deals in de supermarkt

4. Palmolive of FA Douchegel bij Albert Heijn – 73% korting

Voor nog geen euro scoor je bij Albert Heijn douchegel, shampoo of deo van Palmolive en FA. Een goed moment om in te slaan, want wist je al dat we normaliter veel te veel betalen voor zulke producten? Lees vooral dit stuk.

beste deals in de supermarkt

3. Witte Reus toiletblokken bij Coop – 74% korting

Een fris toilet is stiekem toch wel een levensbehoefte. Een toiletblok in de pot hangen kan dus geen kwaad, zeker niet als je ze voor een prikkie kunt aanschaffen. Bij Coop moet je wezen!

beste deals in de supermarkt

2. Finish vaatwastabletten bij Dirk – 75% korting

4 pakken vaatwastabletten voor €10,- – veel goedkoper dan bij Dirk ga je het de komende dagen niet vinden. Zo kun je bijna 100 keer de vaatwasser laten draaien voor zon 10 cent per keer.

1. Nivea zonbescherming bij Vomar – 75% korting

Goed, het was de afgelopen dagen misschien wat regenachtig, maar we weten dat er een heerlijke zomer aan zit te komen. Verbranden is niet fijn, dus goed smeren is het advies. Haal daarom alvast genoeg zonnebrand in huis!