Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

De beste deals om de hittegolf te doorstaan

18 juli 2022
hittegolf

De beste deals om de hittegolf te doorstaan

18 juli 2022

We hebben de komende dagen te maken met een hittegolf. Temperaturen van bijna 40 graden in Nederland: ongekend. Gelukkig zijn er genoeg deals om de warmte te doorstaan. Check ze snel!

Hittegolf aanbiedingen

Klik op de aanbiedingen voor meer informatie en de hele folder

Zorg voor lekkere verkoeling tijdens het (thuis)werken. Deze tafelventilator kun je naast je computer zetten en aansluiten via usb. Zo heb je de hele dag door een lekker koel briesje in je gezicht.

hittegolf

Een koele snack gaat er altijd wel in. Ben & Jerry’s is bij veel mensen favoriet en nu extra scherp geprijsd bij Boon’s Markt en MCD Supermarkten. 3 stuks voor slechts €9,99!

hittegolf

Smeer je goed in! Voor je het weet ben je verbrand en dat moet we niet hebben, natuurlijk. Bij Kruidvat krijg je de 2e zonbescherming voor de helft van de prijs. Slim om eens een kijkje te nemen.

hittegolf

Zorg voor schaduw in je tuin of op het balkon. Bij Kwantum scoor je deze mooie parasol nu voor slechts €59,-. Let op: hij is wel exclusief voet, die moet je er nog bij kopen, mocht je er geen hebben liggen.

Heb je huisdieren? Let daar de komende dagen dan extra goed op. Voor je het weet raakt hij/zij oververhit. Wat misschien kan helpen, is een leuke koelmat. Daar kan je kat of hond heerlijk op liggen om af te koelen. Je huisdier zal je dankbaar zijn!

Nog meer aanbiedingen?

Ben je nog niet uitgekeken? Check dan snel onze aanbiedingenpagina. Hier vind je alle deals – dus ook zaken die je goed kunt gebruiken tijdens de hitte – op een rijtje.